29. maaliskuuta 2013

Pitkä perjantai

Aurinkoinen kevätpäivä sai meidät jälleen kerran suuntaamaan kohti tonttia. Pihateiden pohjat ovat vähitellen valmistuneet kevään 2013 aikana. Arkipäivisin tontille ei ole asiaa, sillä paikalla hyörii räjäytysporukkaa, kaivureita ja kiireisiltä vaikuttavia työmiehiä. Pitkäperjantain kunniaksi rakennustyömaa oli hiljentynyt ja paikalla oli muitakin kävelijöitä.

Tässä muutama kuva tontilta:
Pihakatu 1

Pihakatu 2


Kaivuri lepäilemässä

Tontilta, taustalla näkyy uimaranta...
Tontti toisesta suunnasta

Liittymät

Korkeus meren pinnasta

Tervetuloa seuraamaan blogia!2 kommenttia :

 1. Tasan vuosi sitten mekin harrastimme samaa kuin te nyt: tontille kävelylenkkien tekemistä, haikailua ja ihmettelemistä. Kuvittelin talon siihen ja näinkin sen jollain kummalla tavalla. Aikataulukin oli aika tavalla sama: kesäkuun alussa alkoi tapahtua, kun suuret puut kaadettiin.

  Rakentaminen on ollut mukavaa ja innostavaa, vaikka välillä myös hyvin työntäyteistä ja raskastakin. Kaikesta on kuitenkin selvitty hyvin ja hyvässä yhteisymmärryksessä.

  Oikein onnellista rakentamisen vuotta teille!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos paljon tsemppauksesta! Sitä tarvitaan tässä vaiheessa, kun kaikki ideat pyörivät vielä pääkopan sisällä. Löysin teidän blogin jo melko varhaisessa vaiheessa, joten on ollut mukavaa seurata teidän projektin etenemistä. Meilläkin on tulossa spu-eristeet ulkoseiniin...niitä en ole vielä kovin monesta blogista bongannut.

   Poista