15. joulukuuta 2013

Yläkerran kylpyhuone


Yläkerran kylpyhuoneen kalustevalintojen kanssa tuli hieman kiire, kun kuulin, että putkimiehet ovat tulossa jo huomenna asentamaan viemäreitä välipohjaan. Nettisurffauksen päätteeksi löimme pikaisesti lukkoon hanat, suihkut, suihkunurkkauksen ja wc-istuimen. Koska budjetin pitää pysyä edes jollain tasolla kurissa, päätimme luottaa saniteettikalusteissa ihan perusmerkkeihin. Ala- ja yläkerran wc:n hanoiksi valikoitui Oraksen cubista ja pesuhuoneeseen tulee 2 kpl sadesuihkuja, mallina Oras hydra. 


Mittailujen jälkeen yläkerran kylpyhuoneen suihkukaappi vaihtui IDO showeramaan, koko 900x800. Muutoksen myötä wc-istuimen sivuille jää enemmän tilaa. Kylpyhuoneeseen tulee tupla-allas, jonka pitäisi helpottaa illalla lasten hammaspesuja. Löysin Dansanin katalogista kaksi kivaa vaihtoehtoa: toisessa mallissa allas on yhtenäinen ja toisessa altaat ovat erillään. Yhtenäinen allas vie vähemmän tilaa. Lisäksi pitäisi päättää jätetäänkö hanojen putket näkyviin vai piilotetaanko ne väliseinän sisään?

Yläkerran WC tulee olemaan väritykseltään valkoinen. Allaskaapin tulee olla ajaton ja yksinkertainen, kuten tuossa kollaasin kuvassa. WC-istuimeksi tulee IDO Seven D -18, lyhyt malli, jonka syvyys on vain 610mm. Litteämmän vesisäiliön ansiosta istuin näyttää sirolta ja säästää tilaa, eikä hintakaan ole paha.


KUVA

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti