30. huhtikuuta 2014

Laatoitustyöt aloitettu

 
Ensimmäisenä laattaa pintaan sai tekninen tila. Tekniseen tilaan on sijoitettu lattiakaivo ilmastointikoneen alapuolelle. Lattiakaivoon voidaan tarvittaessa johtaa ilmastointilaitteen  kondenssivesi. Kaivo on hyvä olla tilassa myös vesivahinkojen varalta. Lisäksi tekniseen tilaan on tuotu anturan alituksena putki maalämmölle, itse pumppu odottaa vielä asentajaa. Lämpimän talven johdosta lämmitysjärjestelmän valmiiksi saattamisella ei ollut kiirettä. Lämmitys talviaikana hoidettiin varaavan takan ja lämmittimen avulla. Betonilaatta on saanut kuivua rauhassa talven yli, joten nyt on hyvä alkaa laatoittamaan. Sisäilman kosteus on jo pitkään huidellut 45-50%:ssa ja lämpötilat vaihdelleet 17-22C° välillä.


Kuvissa laattoja ei ole vielä saumattu. 


Vappuna olisi tarkoitus jatkaa kattojen panelointia ja yläkerran seinien maalausta. Pihan rakentaminen on nytkähtänyt hieman eteenpäin, kun eilen paikalla kävi kaivuri nostamassa suurimmat kivet  paikoilleen. Nurmikon istuttaminen menee näillä näkymin syksyyn, mutta istutuksia/ terassia päästään tekemään jo aiemmin. Iloista vappua kaikille!

2 kommenttia :

  1. Kateellisena katselen näitä teidän kuvia. :) Oltaisiinpa mekin yhtä pitkällä!

    VastaaPoista
  2. :) muistan ajatelleeni itse aivan samalla tavalla viime syksynä. Nyt kun ollaan jo näin pitkällä, tuntuu viimeisten työvaiheiden tekemiseen kuluva aika tuhottoman pitkältä. Seuraavan parin viikon aikana pitäisi tapahtua vaikka mitä mm. eteisen laatoitus, porrastoimitus, keittiötoimitus ja maalämpökoneen asennus. Voi olla että blogi päivittyy nyt vähän hitaammin, kun hommaa riittää raksalla sekä työkuvioissa...

    VastaaPoista