20. syyskuuta 2013

Susijengi auuuu!!!


Susijengin taival EM-kisoissa päättyi 16.9.2013. Viimeisessä ottelussaan Suomen joukkue voitti kisaisäntä Slovenian pistein 92-76. Ottelussa riitti vauhdikkaita tilanteita ja fanit kotikatsomossa jaksoivat jännittää loppuun saakka. Suomalaisten tehomies oli Gerald Lee jr, joka heilutti koria 17 pisteen edestä. Sasu Salin ja Mikko Koivisto heittivät kumpikin 16 pistettä. Myös heitot kolmen pisteen kaaren takaa onnistuivat hienosti.

Monien suomalaisten mielestä susijengi teki historiaa, kun kisoissa monet "suurempina" pidetyt korismaat kaatuivat. Joukkueen saavutukset saivat aikaan kylmiä väreitä ja riemun kiljahduksia. Susijengin peleissä mm. Kreikka, Venäjä ja Turkki joutuivat kokemaan karvaan tappion. Joukkue pelasi suurella sydämellä ja pelejä oli ilo seurata. Mielenkiinnolla jäämme odottamaan seuraavaa vuotta.

Kisojen myötä suomalaisen koripallon tulevaisuus näyttää paremmalta kuin koskaan. Aivan varmasti korisbuumi on saanut aikaan sen, että yhä useampi juniori kiinnostuu lajista. Uskon, että meillä on tälläkin hetkellä hyviä junioreita ja hyvää juniorityötä tekeviä seuroja. Kiva oli myös nähdä, kun yksi EM-kisojen sankareista kävi kotikentällä moikkaamassa sudenpentuja. Kiitos!

KLIK

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti