22. kesäkuuta 2014

Emeraldin vihreä


Viimeinen huone yläkerrasta on saanut maalin pintaansa. Kuvien perusteella ei liene vaikeaa arvata minkä värinen on tulevan lastenhuoneen tehosteseinä?

Seinien maalaamisen lisäksi kattolistoja on nakuteltu paikoilleen 


Kattolistojen kulmien jiireissä vierähti tovi. Kulmien mallikappaleet piti tehdä molempiin suuntiin, sillä listojen kulmien avaruudellinen hahmottaminen ilman mallikappaleita oli melkoista jumppaa. Vinokattojen kulmat toivat tehtävään lisää haastetta. Nykyinen asuntomme myytiin viime tiistaina, joten uusi muuttopäivä on 31.7.2014. Lista rakennuksella tehtävistä töistä on pitkä, mutta keskitymme yläkerran kylpyhuoneen valmiiksi saattamiseen ja parkettien asennukseen.

2 kommenttia :

  1. Äkkiä saitte vanhan asuntonne myytyä, onnea siitä =) Joko on iskenyt stressi, kun pakollinen muuttopäivä on tiedossa?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos =) Kyllä, stressi ja väsymys painaa. En edes ole jaksanut ajatella, miten saamme kaikki roinat pakattua ja raahattua uuteen osoitteeseen?! Hommaa on kuitenkin vielä paljon laatoittamisessa ja parketin asentamisessa. Lisäksi pitäisi suunnitella millaiset vaatekaapit meille oikein tulee... Paikalliset toimittajat tuskin ehtivät ainakaan ovia toimittamaan näin lyhyessä ajassa, mutta jos edes ne sisustat sais ennen muuttoa niin ei tarttis kaikkia tavaroita pahvilaatikoissa säilyttää ;)

      Poista