13. kesäkuuta 2014

Yläkerran kylpyhuone


Yläkertaan, ison makuuhuoneen viereen tuleva kylpyhuone on parhaillaan työn alla. Tilaan on valittu huokeat valkoiset, kiiltävät 20x20 seinälaatat, jotka ovat osittain jo seinässä. Lattialaatoissa ykköstoiveena olisivat marrakech-tyyliset kaakelit, joista erityisesti voltaire-niminen laatta näyttää kivalta. Laattoja myy www.aveo.fi . Olen myös ihastunut rhombus-laattoihin, sekä kalanruotoladonnalla toteutettuihin mustiin kaakelilattioihin. Minulle on kuitenkin väitetty, että kyseisillä laatoilla/ladonnoilla toteutetut lattiat ovat todella vaikeita tehdä. Vähitellen olen alkanut hyväksymään kohtaloni, jossa kuusi- ja kahdeksan kulmaiset laatat ovat ainoat vaihtoehdot, jotka mieheni on luvannut kiinnittää lattiaan. Ja kyllähän minä niistäkin tykkään. 

Pukkilan mallistosta löytyy Natura-sarjan kuusikulmaista laattaa mustana ja harmaan eri sävyissä. Kuusikulmaiset laatat eri värisinä olisivat hauskoja lattiassa randomisti sekoiteltuna. Myös perinteinen musta lattia kiehtoo, mutta miten hankala mahtaa olla käytössä? Jäävätkö veden kalkit ikävästi laatan pintaan ja saumoihin? Kahdeksankulmaisessa laatassa päätyisin varmaan perinteiseen valkoiseen laattaan mustilla neliöillä. Vaikea päätös jälleen kerran, joka pitäisi tehdä viimeistään seuraavan viikon aikana.


Vedeneristyksiä...


ja ihana, ihana kesä...2 kommenttia :

  1. Ihania laattoja! Minä olen haaveillut kuusi- tai kahdeksankulmaisista laatoista ja nyt usean kuukauden väsytystaistelun jälkeen mies on suostunut/suostumassa niihin. Piti kuulemma niidenkin laatoitusta vaikeana. Lähtötilanne oli meillä 10x10 lattiaan. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Meilläkin 10x10 harkittiin kaatojen ja helppouden takia, mutta kyllä se vaan tuntuu niin tylsältä. Varsinkin kun kyseessä on tuollainen 5 neliön tila.

      Poista