10. heinäkuuta 2014

Laatoituksia
 Yläkerran kylpyhuoneen laatoittaminen on jo aika pitkällä. Seinälaatoiksi valittiin ajaton valkoinen 20x20 laatta. Laatoitusrivit päätettiin tehdä tiililadonnalla. Saumausaineen väri on vielä päättämättä, mutta todennäköisesti päädyn valkoiseen. Laattialaatoiksi tulee 8-kulmaista laattaa mustin salmiakki ruuduin. Seinän alin rivi tehdään mustalla laatalla, joka kehystää kivasti lattian omaksi kokonaisuudekseen.
 Yläkerran kylpyhuoneeseen tulee tupla-allas helpottamaan iltapesuja yms. Pitkään pohdiskelimme eri allasratkaisujen välillä. Valinta kääntyi kuvassa alimmaisena näkyvään IDO:n seven altaaseen kahdella hanareiällä. Vahvistus asiaan saatiin naapurissa vierailun jälkeen; allas näytti kivalta.
Altaan yläpuolelle tulee iso peili. Suunnitelmissa on asentaa peili seinästä seinään ja upottaa valaisimet peilin yläreunaan. Flos:n mini Glo-ball valaisimia tulee yhteensä 3 kpl.  

Ja sitten vielä tämä ihanuus :) Voi, miten odotankaan, että vessanpönttö vihdoin kytketään paikoilleen. Raksaamisessa yksi ärsyttävimmistä asioista ovat olleet lasten vessakäynnit. Mikään ei ole rasittavampaa kuin kakkahätä juuri, kun ollaan saavuttu tontille. Rakennusaikainen wc olisi ollut ihan kiva, mutta ilmankin pärjättiin ja nyt näyttää jo lupaavalta.Alakerran kylpyhuoneeseen on vedetty kosteuseristeet. Olimme jo ajatelleet siirtää alakerran kylpyhuoneen rakentamisen muuton jälkeiselle ajalle, mutta viime hetkellä löysimme hommaan loistavan laatoittajan. Nyt näyttää siltä, että laatat saadaan sittenkin paikoilleen ennen muuttoa. Saunan seinät piti eristää, jotta kosteuseriste saadaan tehtyä myös saunan puolelta. Saunan panelointi jätetään syksyyn.Ei kommentteja :

Lähetä kommentti