12. kesäkuuta 2013

Piharakennus

Piharakennuksemme on suunnitellut rakennusarkkitehti Marko Arvonen, joka toimii samalla taloprojektimme pääsuunnittelijana. Piharakennuksen yhteydessä sijaitsevat autotalli, pyöräkatos, varastohuoneet ja ullakkotila.  Toiseen varastotilaan on tulevaisuudessa tarkoitus tehdä musiikkihuone.
Nykyisessä kerrostaloasunnossamme ei ole juurikaan varastotiloja. Tästä johtuen tavararöykkiöitä tuppaa kerääntymään vähän joka suuntaan. Tuntuu suorastaan ylelliseltä, että talon valmistuttua meillä on autotalli varastoineen ja vielä yksi ylimääräinen huone päätalolla. Piharakennus rakennetaan pitkästä tavarasta ja se olisi tarkoitus saada säältä suojaan ennen talven tuloa. Sitä odotellessa.

2 kommenttia :

  1. Heips! Vastavierailulla :) . Tavararöykkiöt kuulostavat niin tutuilta - meidän pikkukaksio on tällä hetkellä kuin varasto konsanaan, eikä millään viitsisi enää ryhtyä järjestelmään näitä romuja uudelleen kun toivottavasti vuodenvaihteen jälkeen asutaan vähän väljemmillä vesillä.

    VastaaPoista
  2. =) Tiedän tunteen. Itse huomaan laiskistuneeni jopa viikkosiivousten tekemisessä, ikkununoiden pesemisissä yms. ajatuksena "kun eihän me täällä enää kauaa asuta..." Todellisuudessa taitaa kuitenkin mennä ensi kevääseen saakka, kunnes talo valmistuu. Täytyy siis välillä koittaa ottaa itseä niskasta kiinni.

    VastaaPoista