18. heinäkuuta 2013

Talopaketin pystytys vol.1Aamulla klo 7.30 jurnutti Jettatalon rekka pihaamme taloelementit kyydissään. Hieman jännitti ja oli sellainen epätodellinen olo, että "ai nytkö se sitten tapahtuu". Säät eivät valitettavasti suosineet meitä vaan taivaalta vihmoi pitkin päivää pisaroita. Pääsimmekin heti tavaran saapumisen jälkeen peittelemään niitä sateelta.

Talopaketin asennus sujui masentavasta ilmasta huolimatta hyvin. Pystytysporukka toimi ripeästi ja vastaili ystävällisesti kaikkiin kysymyksiimme. Hieman kävi sääliksi jälkimmäistä rekkakuskia, joka joutui peruuttelemaan useaan otteeseen ennen kuin sai pitkän rekan kääntymään kapealle tielle niin, että pääsi aivan autonosturin viereen. Ensimmäisenä päivänä saatiin pystytettyä 1. kerros, sekä laitettua paikoilleen välipohjan posipalkit. Huomenna pystytystä jatketaan tekemällä 2. kerros valmiiksi. Toivottavasti säästymme kaatosateelta ja pystytys saadaan vietyä kunnialla loppuun.Ensin ilmojen halki lensivät väliseinien tolpat, kipsarit yms.
Ensimmäinen elementti
sneak peak talon sisältä
4 tunnin jälkeen oli jo ensimmäinen kerros pystyssä. Kuva otettu talon päädystä.
Jälleen oli lapsilla ihmeteltävää, kun "paloauto" nosteli talon osia paikoilleen. Mielenkiinnolla ja mieli huojentuneena jäädään odottelemaan huomista päivää.

2 kommenttia :

  1. Jipii! Siitä se lähtee. Onnea ja tsemppiä!

    VastaaPoista
  2. Kiitos, kiitos! Joko teillä muuttorumba on helpottamassa? Ihanan valoisalta teidän lato näytti, kun viimeksi kävin kurkkaamassa =)

    VastaaPoista