23. heinäkuuta 2013

Talopaketin pystytys vol.3
Neljännen pystytyspäivän jälkeen talo näyttää ulkoa päin lähes valmiilta. Tämä vaihe talon rakentamisessa on ehdottomasti parasta. Itse ei ole tarvinnut tehdä juuri mitään, mutta talo muuttuu silmissä joka kerta, kun käymme tontilla. Täytyy vain ihailla asennusmiesten ripeyttä ja osaamista.  Rakennusblogeja lueskellessa on muodostunut sellainen käsitys, että talopakettien pystytysporukat ovat välillä mitä sattuu. Olemmekin olleet todella tyytyväisiä, kun talon pystytys on sujunut hyvin ja tuulikin näyttää vähitellen hiipuvan.

Aluskatteen asennuksen myötä talon ja huoneiden neliöt alkavat hahmottua paremmin. Toisaalta talon sisällä käydessä talo muistuttaa hyvin paljon blogin nimeä. Tajuntaan iskeytyy väkisinkin millainen työmaa meillä on edessä, kun asennusporukka pian jatkaa matkaansa.

Kuopuksen huone
Yläkerran aula
Sauna ja pesuhuone
Olohuoneen aukko
Talon pääty näyttää lähes valmiilta
Kattopellit, nurkkalaudat, ikkunoiden pellit ja parveke kaiteineen vielä puuttuvat. Ulko-ovi vaihdetaan oikeaan oveen myöhemmin.
Kodinhoitohuoneen terassi
Ruukin kattopellit härpäkkeineen ovat saapuneet tontille. Kattopeltien asentaminen alkaa viikolla 32.
3 kommenttia :

  1. Hih, meille tuli toissapäivänä postissa ilmoitus noista kattopellijutuista. Pitäisi tulla viikolla 33, että perässä tullaan :D . Helpottavaa myös kuulla, että olette olleet tyytyväisiä pystytysporukkaan.

    VastaaPoista
  2. Olenkin käynyt teidän blogissa vilkuilemassa tiuhaan, että missä mennään. Jännää kun ollaan niin samassa vaiheessa :D Uskoisin, että nämä jettatalon asennusporukat ovat kaikki ihan hyviä. Mitään huit-hapeleita ei ainakaan meidän työmaalla ole näkynyt. Asennusporukka saapui paikalle Jetan omalla pakulla, eli ovat ihan jetan omaa porukkaa. Meillä on ilmeisesti jo tänään luovutuskatselmus. Kuljetuksessa/asennusvaiheessa oli tullut muutamia kolhuja kipsareihin ja tuulensuojalevyihin, mutta nämä varmaan vaihdetaan...

    VastaaPoista
  3. Näin minäkin muistelen, että talomyyjä kovasti painotti Jetan käyttävän omaa henkilökuntaa pystytyksissä. Meidän naapuritontille tulee myös samalla viikolla Jetalta talo, joten hauska vertailla miten hommat etenevät :D .

    VastaaPoista