1. lokakuuta 2013

Sneak Peak: lattiavalu
Eli tältä talossa nyt näyttää :) Meillä on vihdoinkin ihan oikea lattia!!! Betoni oli vielä märkää, joten piti tyytyä ovelta kurkkimiseen.  Ihan putkeen valu ei mennyt, sillä betonilaatan paksuutta jouduttiin korottamaan sentillä, jotta kaivot saatiin oikeaan korkoonsa. Lattian kokonaispaksuudeksi tuli näin ollen 9cm. Mitään suurta katastrofia ei tästä onneksi koitunut. Betoni riitti hyvin taloon ja autotalliin, mutta ei ihan tallin betoniluiskaan. Wc:n lattiakaivo oli sen verran korkealla, ettei kunnollisia kaatoja pystytty tekemään. Alakerran wc:ssä ei ole suihkua, joten tuskin tuo haitannee. Valun jälki näytti ainakin tuoreeltaan tasaiselta, joten toivotaan, ettei betonin kutistuessa tulisi halkeamia.


Tähän luiskaan pitää vielä myllyttää lisää betonia. Tiedossa siis kottikärryhommia. Taloelementtien pystytyksen jälkeen tämä taitaa olla Risu Casan toiseksi suurin edistysaskel. Fiilis hjuva!


5 kommenttia :

 1. Sileältä näyttää. Kun on kuivunut rauhassa, pääsette hiomaan.

  VastaaPoista
 2. Kiitos teille :) Tuo hionta tosiaan on vielä edessä. Huomenna pitää käydä peittelemässä valu muovin alle, ettei lattia kuivu liian nopeaan ja tulisi halkeamia. Tämän yön lämpötila saattaa myös mennä pakkasen puolelle, toivottavasti kylmä yö ei aiheuta mitään ylimääräisiä harmeja :/

  VastaaPoista
 3. Onnea lattioista! :) nyt voi jo melkein sijoitella mielessään kalusteita paikalleen. Heti enemmän kodin näköinen kun on oikea lattia :) Ajattelin samalla tulla kertomaan että meillä blogin päivitys jatkuu taas.. Tervetuloa Tervaskalliolle pitkästä aikaa!

  VastaaPoista
 4. Heippa! Kiitokset ja kiva kuulla, että päivitykset jatkuvat. Teillä on varmasti jo projekti pitkällä, joten pitääkin poiketa käymään tervaskalliolla :)

  VastaaPoista