6. helmikuuta 2014

Laattoja


Elämme valintojen aikaa. Ensimmäisenä pitäisi päättää lautaparketti ja tämän jälkeen laatat. Kävimme viikonloppuna Turun rakentajamessuilla ja ostimme sieltä keittiön kodinkoneet. Valinnat pysyivät muuten samoina, mutta liesituuletin vaihtui loppumetreillä putkilosta kattomalliin. Kodinkoneiden toimituspäivä on sovittu toukokuun ekalle viikolle. Iloisena yllätyksenä tuli se, että kaupan päälle saamme vielä 720€ arvosetelin, mikäli haluamme ostaa keittiön tai kodinhoitohuoneen kalusteet Gigantista. Kodinhoitohuonetta en ole edes ehtinyt vielä miettimään, mutta tarjouksen myötä päädymme todennäköisesti Gigantin valkoisiin Epoq-kalusteisiin.

Laattoja ollaan käyty etsimässä jo useassa liikkeessä. Hakusessa on eteiseen iso harmaa laatta, joka jatkuu yhtenäisenä pesu- ja kodinhoitohuoneeseen. Alakerran wc:n tulisi sama laatta 10x10. Laattojen suhteen ollaan hyvin neutraalilla linjalla. Pesuhuoneeseen olisi kuitenkin kiva saada jokin pieni tehosteseinä suihkujen taakse.

Laattavalikoimaa...

 Suihkujen taakse olisi tarkoitus rakentaa tuollainen shamppoo-kolo.Tehostelaattoja:
2 kommenttia :

  1. Hei! Kivoja mosaiikkeja! Kertoisitko mistä ovat? Kiitos! :)

    VastaaPoista
  2. Hei. Pahoittelut, että kommenttisi on jäänyt huomaamatta. Mosaiikit ovat Raision Myllyn lähellä sijaitsevasta Laattasatama liikkeestä. Kyseisessä paikassa on todella reilu valikoima laattoja, joten ennen kauppaan menoa kannattaa miettiä todella tarkkaan mitä haluaa ;)

    VastaaPoista