26. toukokuuta 2013

LinjapukitToukokuun puisevat päivitykset jatkuvat. Mies on ahkeroinut viikonlopun tontilla linjapukkien kimpussa. Linjapukit rakennettiin trukkilavoista ja 2"x 4" laudoista. Huomenna tontilla aloitetaan maan kuoriminen.

 

Kaupungin mittamiehet olivat etukäteen käyneet merkkaamassa talon ja autotallin nurkat kepeillä. Siinä sitten yhdessä ihmeteltiin, että miten autotallin etunurkasta on 2 metriä matkaa liittymille, vaikka liittymien pitäisi asemakaavapiirustuksen mukaan sijaita 5 metrin päässä. Nyt ne ovat keskellä tulevaa pihatietä.

EDIT: Liittymien väärää sijaintipaikkaa selviteltiin usean päivän ajan suuntaan jos toiseen. Lopulta kävi ilmi, että meillä oli ollut todella huonoa tuuria matkassa, sillä kyseinen virhe oli jäänyt huomaamatta yhdeltä sun toiselta ihmiseltä (myös meiltä). Liittymät oli alkujaankin suunniteltu huonolle paikalle, eli kohtaan mistä ajetaan autolla tontille. Myös asemapiirustuksen tekijällä oli käynyt pieni viba ja hän oli piirtänyt liittymät asemakuvaan todellisuutta kauemmas.Tämä tietysti selvisi meille vasta siinä vaiheessa, kun autotallin nurkat oli käyty merkkaamassa kepeillä. Asia on nyt sovittu: vesiviemärit jäävät paikoilleen (niiden yli voi ajaa autolla) ja vesiliittymää siirretään kolme metriä sivulle päin ilman ylimääräisiä kustannuksia. Näinkin voi siis käydä.

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti