16. huhtikuuta 2014

Tiukkaa tekee


Viikonlopun projektina oli liesituulettimen asennus kattoon, sekä porraskuilun viimeistelyä, jotta tasoittajat pääsevät tekemään työnsä loppuun. Tarinoista päätellen liesituulettimen asentaminen ei ollut homma helpoimmasta päästä. Välipohjassa oleva tila on lähes samankokoinen liesituulettimen kanssa, joten koje piti asentaa millilleen oikeaan kohtaan, jotta se saatiin liitettyä ilmastointiputkistoon ja upotettua kokonaan kattoon.

Eteisessä rakennusaikaiset portaat purettiin, koska porraskuilu piti saada levytettyä.
Kuvan oikeassa reunassa näkyy wc:n oviaukko, jonka vasemmalta puolelta tulee kulku yläkertaan. Alakerran Wc:lle varattu tila ei ole mikään suuren suuri. Vinon katon tekeminen vessaan tulee sekin olemaan "pikku"-projekti. Toivon mukaan vessassa mahtuu seisomaan vielä portaiden asentamisen jälkeen. Myös muuttopäivän kanssa tekee vähän tiukkaa. Sanon nyt ensimmäisen kerran ääneen, että tarkoituksenamme olisi asua uudessa kodissa 1.7.2014!!!


6 kommenttia :

 1. Meillä meni noista tunnelmista 4kk lähes muuttovalmiiksi, tosin täysin omilla töillä. Laattaa meille tuli paljon lattiaan ja se vei tuhottomasti aikaa. Jos on apujoukkoja ja "helpot" materiaalit, onnistuu hyvinkin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Omilla töillä on täällä tarkoitus jatkaa, joten kyllä tiukkaa tekee :) Ollaan tosin alettu kyseenalaistamaan sitä alkuperäistä ajatusta, että muutetaan täysin valmiiseen. Esimerkiksi saunan rakentaminen voidaan tehdä myös muuton jälkeen jne.

   Poista
 2. Meillä on sama laskettu aika:D Tsemppiä loppusuoralle! Oikein hyvältä näyttää!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Saara <3 Erona vaan se, että teillä tuo laskettu aika saattaa jopa aikaistua ;)

   Poista
 3. Ihanan lähellä teillä jo muuttopäivä! Me yritetään jouluksi, saas nähdä miten onnistuu. Talon rungon pitäisi olla pystyssä juhannuksena.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nopeastihan se teillekin on sitten tulossa :) Meillä rakentamiseen (kaivurin tulosta tontille) menee reilu vuosi. Tiukka aikataulu teillä tulee olemaan. Hyvin toteutettavissa, jos on pari timpuria hommissa tai talotoimitus, jossa valmiusaste on vähintään sisustusvalmis.

   Poista