31. lokakuuta 2014

Sohva ja tyynyt

Hiio hoi, nyt se on vihdoin täällä...meidän sohva meinaan, enkä voisi olla paljoa iloisempi! Sohvaahan odotettiin pitkään ja hartaasti (aiemmin postaus löytyy täältä: sohva ) Ihmettelimme, kun sohvasta ei kuulunut moneen viikkoon mitään, kunnes tajusimme, että yhteystietomme olivat muuttuneet ostoksen teon jälkeen. Kertaalleen ehdittiin jo lähteä sohvan hakureissulle, mutta pakettiauto hajosi matkalla ja odotus jatkui. Tällä viikolla piina vihdoin päättyi ja uusi sohva kannettiin sisään. 

Kuten kuvista näkyy, meillä on olohuoneessa harvinaisen tyhjää. Pitkään nurkissa lojuneet laatikot on saatu purettua, mutta kalusteet puuttuvat (onpahan lapsilla tilaa leikkiä...) Tarkoituksena olisi hankkia olohuoneeseen vielä pari kevyttä nojatuolia ja sohvapöytä. Kuvassa näkyvä jalkalamppu todennäköisesti päätyy johonkin toiseen huoneeseen. Omasta mielestäni se on tilaan turhan raskas ja kaipaisin tilalle kohdistettavaa  metallista valaisinta. Myös maton kohtalo on auki, täytyy odottaa ja katsoa, miten se olohuoneeseen sopii, kun sisustussuunnitelmat vähitellen etenevät.
Sohvan valinnassa päädyimme lopulta harmaaseen Furninovan sohvaan. Edellinen sohvakalustomme oli kärsinyt niin pahasti jälkikasvun käsissä, että se kiikutettiin suoraan kaatopaikalle. Valkoista sohvaa en edes harkinnut. Sohvan jalkojen valinta osoittautui vaikeaksi. Otimme lopulta metalliset, koska ne ovat ilmavat ja helpot sovittaa muihin kalusteisiin. Jalat voi myös halutessaan vaihtaa.


 Katsastin nopeasti sohvatyynyvalikoimat netissä. Vaikuttaa siltä, että ainakin Annolta ja H&M:ltä löytyisi paljon kivoja ja edullisiakin vaihtoehtoja. Plussaa myös siitä, että tuotteet pystyy tilaamaan suoraan verkosta. 

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti